Patrocinador oficial: ACANA

ACANA TAMBÉ PER GATS

ACANA, marca pionera en l´elaboració d´alimentació natural premium, compta amb diferents gammes de receptes per a gossos i gats elaborades amb fins a un 75% d´ingredients animals de qualitat, a més de fruites i verdures fresques. A ACANA treballen únicament amb proveïdors de confiança, que els proveeixen d’ingredients d’alta qualitat com les aus de corral, la carn d’animals criats en llibertat o el peix salvatge, controlant totes les receptes des del principi fins al final.
@acana_spain, patrocinador oficial de MASCOTING, us espera 15 i 16 d’octubre al Parc del Fòrum de Barcelona.


Vine a conèixer la nutrició que necessiten i el sabor que adoren!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies