PONÈNCIA CONFIRMADA: VICTORIA PASTOR

🐾 PONÈNCIA CONFIRMADA
Dissabte 15 d’octubre a las 13:00h

PONÈNCIA: Teràpies Assistides amb Animals en l’àmbit educatiu, a càrrec de Victoria Pastor

Llicenciada en Pedagogia núm. 1021, especialitzada en l’acompanyament pedagògic a l’àmbit de la infància i l’adolescència en risc i les seves famílies.

Més de 15 anys d’experiència dedicada a l’acompanyament de la infància i l’adolescència i les seves famílies, en els àmbits escolars, lúdics, protecció i assessorament. Col·labora amb l’equip de @elracodemilu des de l’any 2015, tant l’àmbit de la formació com en el disseny i l’execució de programes educatius.

No te la perdis!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies