PONÈNCIA CONFIRMADA: MARIBEL VILA

Dissabte 15 a las 11:00h
PONÈNCIA: La importància de l’educació canina i el vincle humà-caní

Sòcia Fundadora de Positivas Can a l’any 2007. Tècnica en Teràpies Assistides amb Animals, Monitora d’Educació Canina i Instructora de Gossos d’Assistència. L’any 2016 va fundar @elracodemilu, entitat que dirigeix des de llavors.
Des del 2008 col·labora en el desenvolupament i la creació de diferents màsters i postgraus sobre intervencions assistides amb animals de diverses universitats com la Facultat d’Educació Social de la Universitat de Barcelona i de Girona, la Facultat d’Andorra, Facultat de Veterinària de Còrdova, la Facultat de Medicina de la Universitat de Sevilla, Facultat de Psicologia de Lisboa o la de Veterinària de la Universitat Autònoma de les Amèriques de Medellín (Colòmbia).